);

Szállítási feltételek

Átvételi módok, átvételi díjak

20.000 Ft rendelési érték felett a szállítás ingyenes. 
 
Raktáron lévő termékek esetében, délig történő rendelés esetén még aznap, dél után történő rendelés esetén a megrendelés visszaigazolását követő munkanapon kerül feladásra a csomag. Péntek 12:00 órától hétfő 12:00 óráig történő rendelések esetén a csomag feladása hétfőn történik, amennyiben az az első munkanap a hétvége után.  Raktáron nem lévő termékekre rendelés leadása nem lehetséges. Egyedi kérésre készülő termékek esetén 2-5 hét, folyamatos egyeztetés szerint.

GLS futárszolgálat

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

Ezen szállítási mód díja bruttó 1900 Ft.

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1900 Ft.

FoxPost

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Önnek épp útba esik!
Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarít meg, de a környezetet is kíméli, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Ezen szállítási mód díja bruttó 1580 Ft.

Személyes átvételre nincs lehetőség.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a csomagokban a rendelt termékek hiánytalanul érkezzenek meg hozzád, de előfordulhat, hogy hibázunk. Ebben az esetben kérlek jelezd ezt az ildiko@pontozottvilag.hu e-mail címen, vagy a 0620-328-9228-as telefonszámon.