);

A pontozó technikával könnyedén ellazulhatsz, és örömtelien alkothatsz, akár kézügyesség nélkül is. Az ingyenesen letölthető anyagban megmutatom neked a kezdőlépéseket.

Nincs más teendőd, mint:

➡ Töltsd le az INGYENES oktatási anyagot.

➡ Rendeld meg a pontozókészletet vagy kezdőcsomagot.

➡ Kezdj el gyakorolni.

Akik már kipróbálták, ezt mondják a pontozásról:

“A pontozásban az a legjobb, hogy általa egy olyan érzést tapasztalok magamban, amit nagyon ritkán. A ráadás pedig az, hogy olyan alkotásokra vagyok képes, amit még álmomban sem gondoltam. Az egyik legjobb választás volt részemről, hogy elkezdtem foglalkozni a pontozással.”

“Csak az alkotás van és én. A “most” megélése felemelő érzés. Sohasem gondoltam, hogy ilyet tudok csinálni. És ki tudja mi jön még? Köszönöm Ildikó, hogy vagy nekünk.”

“Mély meditációs állapotot hoz és belső lelki információkhoz jutok általa, önismeretben nagyon sokat segít. Le tudom mérni, az adott pillanatban mennyire vagyok feszült pl. Imádom!”

“Kikapcsol, lelassít és a végeredmény elvarázsol.”

“Terápia, önismeretfejlesztő, kellemes foglalkozás. Megnyugtat, ki tudom élni a kreativitásom. Szeretek színekkel dolgozni. Meditáció és Flow élmény.”

 
 

A pontozással nem csak egy új hobbid lesz, hanem egy eszközt is kapsz a kezedbe, amivel egy stresszes nap után megnyugodhatsz, és olyan képességeket hozol elő magadból, amire nem is számítottál. Az ismerősök elismeréséről nem is beszélve.

Töltsd ki a jelentkező űrlapot, és a letöltő link máris ott lesz a mail-boxodban. 

Az adataidat bizalmasan kezeljük, hiszen a spam-et mi sem szeretjük. A feliratkozás előtt kérlek olvasd el az adatkezelési tájékoztatót.