);

Workshop bárhol az országban

Jönnél pontozó workshopra, de túl messze van? Van egy csomó ismerősöd, akivel együtt szívesen pontoznátok, csak ne kelljen elutazni? 

Ebben az esetben egyeztessünk időpontot, keress egy jó helyszínt, (ahol kényelmesen elférünk, van asztal, szék, elég fény) és beszéld le az időpontot, majd keress legalább 6-10 embert, aki eljön.

Amit én adok cserébe: ingyen részt vehetsz a pontozó workshop-on.

Ha érdekel, további részletekkel kapcsolatban kérlek keress meg az ildiko@pontozottvilag.hu e-mail címen!

Online események:

Ez az online workshop azoknak szól, akik úgy érzik hiába próbálkoznak, hiába gyakorolnak, a pontozott képeik nem olyan jók, mint mindenki másé, még hónapok elteltével sem. 

Félsz megmutatni, úgy érzed képtelen vagy magadtól alkotni, csak másolni tudsz, de még azt sem túl jól. Ha ez igaz rád, akkor itt a helyed. A worskhop végére garantáltan más szemmel fogsz nézni önmagadra, az alkotásaidra, és a jövőbeli lehetőségeidre. 

További részletek és jelentkezés itt: https://pontozottvilag.hu/talald-meg-a-sajat-stilusod/

Ezen az 5 napos eseménysorozat folytatása a Találd meg a saját stílusod workshopnak. Az eseménysorozat ára tartalmazza a Találd meg a saját stílusod workshopot is.) Végigmegyünk azokon a lépéseken, amik kulcsfontosságúak ahhoz, hogy egyedi alkotásaid legyenek, amik téged is örömmel töltenek el. Minden nap egyszerű feladatokon keresztül fedezzük fel, hogy neked mi működik a pontozásban és hogyan tudsz önálló, egyedi alkotásokat, díszítő motívumokat létrehozni. 

További részletek és jelentkezés itt: https://pontozottvilag.hu/talald-meg-a-sajat-stilusod/

Hogyan használd jól a színeket? Mit mivel érdemes keverni? Hogyan keverd színeket, hogy harmonikus hatásuk legyenek? Hogyan használd a metál festékeket? Ilyen és ehhez hasonló további kérdésekre kapsz választ az online workshopon, ahol az instrukciókat követve magad is ki tudod próbálni a gyakorlatban a festékkeverés eredményét. 

További részletek és jelentkezés itt: https://pontozottvilag.hu/szinek-hasznalata-festekkeveres-a-gyakorlatban/

Zárjuk az évet lazítva, örömmel alkotva. 

Közös pontozás zoom-on keresztül. INGYENES.

Csatlakozási link: https://us02web.zoom.us/j/83294998158

Offline események - élményfestések, workshopok

A workshop-on megtanulod a pontozó technika alapjait, és elkészíted életed első pontozott mandaláját – a saját stílusodban és/vagy hópihe formájú karácsonyfadíszeket, fali díszeket festhetsz.
Ne aggódj, ha úgy gondoltad eddig, hogy neked nincs kreativitásod és kézügyességed, akkor itt meg fogom mutatni neked, hogy igen is van! Mert az alkotó készség mindenkiben benne van. Ha pedig már eddig is kézműveskedtél, akkor tovább fejlesztheted a tudásodat.
Mindenkinek szüksége van Én-időre, amikor nincsenek gondok, zavaró külső tényezők, hanem csak te vagy és amit csinálsz. Ez a három óra tökéletesen alkalmas erre is. Kikapcsolódsz. A pontozás meditatív állapotba visz, így garantáltan kisimulsz a végére. Közben pedig felfedezheted az eddig titkolt kreatív képességeid is.

Amit biztosítok:
– az eszközök (pontozók, festékek, szerkesztéshez szükséges eszközök) használatát
– a festéshez szükséges alapot
– nyugodt, biztonságos környezetet az elmélyült alkotáshoz
– szakértő támogatást a tanulási és alkotási folyamat alatt

A workshop díja 16.000 Ft

Jelentkezéshez kérlek írj egy emailt az ildiko@pontozottvilag.hu mail címre.

Figyelem! Mostantól K&H és MKB SZÉP kártyával is fizetheted a díjat.

Pár óra nyugalom a karácsony előtti őrületben. Ha kikapcsolódni szeretnél, és jót tesz neked, hogy van egy mintád, amit követhetsz, akkor itt a helyed. A workshopon megtanulod a pontozás alapjait, és ezen túl készíthetsz egy pontozott mandalát minta alapján.
Mi lenne, ha csak ma, csak úgy, adnál magadnak 3 órányi élvezetet és örömet?
Ne aggódj, ha úgy gondoltad eddig, hogy neked nincs kreativitásod és kézügyességed, akkor itt meg fogom mutatni neked, hogy igen is van! Mert az alkotó készség mindenkiben benne van. Ha pedig már eddig is kézműveskedtél, akkor tovább fejlesztheted a tudásodat.
Amit biztosítok:
– Eszközök használata a pontozott mandala elkészítéséhez (vászon, pontozó, festék stb.)
– Figyelem, jelenlét, segítség és bátorítás, miközben megtanítom neked az alaplépéseket és a technikai fogásokat
– Egy nyugodt, az alkotást segítő és támogató környezet
 
A részvételi díj 12.000 Ft
Jelentkezni az ildiko@pontozottvilag.hu mail címen tudsz.
Ez a workshop azoknak szól, akik már pontoznak, de szeretnének még jobban festeni. Megnézzük hol, mit, hogyan lehet másképp csinálni, hogy a végeredmény még szebb legyen.
Hozd el a legutóbbi néhány képed. Főleg azokat, ahol tudod, hogy valamit másképp, máshogyan kellene tenned, de még nem jöttél rá, hogy mit és hogyan. Megnézem alkotás közben a mozdulataidat, azokat az elemeket, amivel gondod van, és megmutatom hogyan csináld hogy a végeredmény olyan legyen, amilyet szeretnél.
A workshop második szakaszában már az ismeretek birtokában új képet festünk.
A workshop díja 9.000 Ft
Jelentkezéshez kérlek írj egy emailt az ildiko@pontozottvilag.hu mail címre.

Figyelem! Mostantól K&H és MKB SZÉP kártyával is fizetheted a díjat.

A workshop-ok díját a helyszínen készpénzben tudod kifizetni, ill. előreutalással, vagy K&H SZÉP kártyával,  szintén előre fizetve. Jelentkezéskor kérlek add meg, hogy melyik fizetési módot választod.